Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro

Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro - Olof Franck | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olof Franck
DIMENSIONERA
4,1 MB
FILNAMN
Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro.pdf
ISBN
3713857324564

BESKRIVNING

Religionskunskap 1– om mening, värde och tro behandlar utförligt och nyanserat olika perspektiv på mening och värde och etiska frågeställningar, liksom de stora religionerna och livsåskådningar som inte är religiösa.För att kunna fundera över mening, värde och tro är det viktigt att se närmare på hur andra människor har tänkt och tyckt. Men minst lika viktigt är det att utifrån sina kunskaper försöka utveckla ett eget förhållningssätt till olika livsfrågor. ELEVPAKET– DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOKElevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok. DIGITALT LÄROMEDELDen interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Dessutom ingår fördjupande texter, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, interaktiva uppgifter och Kort sagt – en förenklad version av alla kapitel, som stöd för elever med särskilda behov samt interaktiva uppgifter där eleverna kan arbeta med både sin förståelse av ämnesspecifika ord och lite större, sammanfattande uppgifter. Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning Faktafördjupningar Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar Förenklad version av varje kapitel (Kort sagt) Interaktiva övningar Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i boken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt ELEVBOKI Religionskunskap 1 – om mening, värde och tro presenteras en mångfald av föreställningar och frågor om mening, värde och tro utifrån olika infallsvinklar. Resonerande texter, konkreta exempel och engagerande uppgifter syftar till att inspirera eleverna att söka vidare, tänka efter, fundera på egen hand och tillsammans med andra.Läromedlet finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.Religionskunskap 1 – om mening, värde och tro är en anpassad version av det mycket uppskattade läromedlet Lika och unika – om mening, värde och tro för religionskunskap 1 och 2.

Du förväntas reflektera över etik och moral, samt ta ställning i ... Ämnet religionskunskap har sin vetenskapliga förankring främst i religionsvetenskapen men är till sin karaktär tvärvetenskapligt. Det behandlar hur religioner och livsåskådningar kommer till uttryck i ord och handling samt hur människor formulerar och förhåller sig till etiska och existentiella frågor. Identitet och religion a) Livsåskådningar utan Gud som ateism och agnosticism ger också svar på de så kallat stora frågorna.

Köp boken Religionskunskap 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Om mening, värde och tro av Olof Franck (ISBN 9789144094083) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR