Horoskop för nya millenniet : astrologiska förutsägelser om 2000-talet

Horoskop för nya millenniet : astrologiska förutsägelser om 2000-talet - Stenudd Stefan | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stenudd Stefan
DIMENSIONERA
7,68 MB
FILNAMN
Horoskop för nya millenniet : astrologiska förutsägelser om 2000-talet.pdf
ISBN
3027260132378

BESKRIVNING

Astrologiska förutsägelser om hela 2000-talet: könsroller i omvandling, IT-samhällets galopp, startdatum för Vattumannens tidsålder, kärlekens nya former, makthavarnas kamp mot allmänheten, välfärd och kriser - allt som är att vänta av de följande tusen åren, enligt dess horoskop.Stefan Stenudd, författare till bästsäljaren Ställ och tolka ditt horoskop, förklarar hur det går till att tolka världshoroskopet och berättar utförligt vad det säger om vår framtid. Även Sveriges horoskop ges stor plats, samt en astrologisk kalender för hela 2000-talet.

... Råd och stöd; Aktuellt och press; Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Om webbplatsen; Följ oss på Facebook; Följ oss på ... Horoskop för nya millenniet : astrologiska förutsägelser om 2000-talet av Stenudd Stefan inbunden, 1999, Svenska, ISBN 9789178940226.

Stefan Stenudd, författare till bästsäljaren Ställ och tolka ditt horoskop , förklarar hur det går till att tolka världshoroskopet och berättar utförligt vad det säger om vår framtid. Även Sveriges horoskop ges stor plats, samt en astrologisk kalender för hela ... Horoskop för nya millenniet astrologiska förutsägelser om 2000-talet.

RELATERADE BÖKOR