Finalkampen

Finalkampen - Rick Joyner | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rick Joyner
DIMENSIONERA
10,13 MB
FILNAMN
Finalkampen.pdf
ISBN
5457138422864

BESKRIVNING

Vilken upplevelse!Vi får följa med Rick Joyner in i andens värld och se den kamp som pågår klarare än någonsin.Han tar oss med på ett besök i Guds skattkammare. Där träffar han änglar, samtalar med Herren och ser den kristna kyrkans utveckling ? den som nu pågår och den som strax ska komma. Det blir en mycket dramatisk profetisk upplevelse av den kristna kyrkans final, ett vittnesbörd om att vår mest spännande historiska period har börjat.Sedan följer vi honom inför Kristi domstol, blir rannsakade och får träffa en del historiska personer som berättar hur de blivit dömda.Skildringen är trovärdig genom sin avslöjande detaljrikedom ? enormt fascinerande, spännande och lärorik. Våra misslyckanden får ett nytt ljus när vi ställs inför Guds renande ögon.Finalkampen har sin fortsättning i Kallelsen samt Facklan och svärdet.

Herren erbjuder oss himlens eld och himlens atmosfär så att vi kan plantera Guds närvaro där det nu bara finns kvar döda monument av tidigare rörelser. vi kan ge liv åt dem! Cubs håller sig kvar i finalkampen.

Det var dock Joannie Rochette som vann publikens hjärta och sympati. Fyra dagar efter moderns tragiska död tog hon OS-brons.

RELATERADE BÖKOR