Om själen dör

Om själen dör - Vanja Persson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vanja Persson
DIMENSIONERA
11,98 MB
FILNAMN
Om själen dör.pdf
ISBN
9623687120233

BESKRIVNING

En kvinna. Ett uppdrag. Ett liv.Långt innan hon föddes fick hon ett uppdrag – att berätta allt hon vet om änglarna och deras osynliga värld. Nu kan hon inte undvika sitt öde längre. Livet är satt på paus tills hon utfört sitt uppdrag.Med en fot på jorden och den andra fast förankrad i änglarnas värld låter författaren till Om själen dör oss följa med på en hisnande resa genom själens mörka natt.

Liv efter döden? Enligt den amerikanska undersökningen, som genomfördes bland 140 patienter som varit "döda" under en begränsad tid, kunde 46 procent av deltagarna minnas fragment på teman som rädsla, djur/växter, ljussken, våld/förföljelse, déjà vu och familj. Om själen dör av Vanja Persson (1 röst) Inbunden Svenska, 2010-12-01. 139.

... Alla ska vi en dag dö, det går inte att göra något åt. Men vad som händer det där sista ögonblicket innan en somnar in vet en inte speciellt mycket om. Om en icke-fysisk själ framkallar skeenden i en fysisk kropp, och tvärtom, innebär det ett brott mot lagen om energins oförstörbarhet.

RELATERADE BÖKOR