När jag är svag

När jag är svag - Olivér Joób | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Olivér Joób
DIMENSIONERA
12,31 MB
FILNAMN
När jag är svag.pdf
ISBN
2599467524266

BESKRIVNING

Vad skall jag göra med min svaghet? Hur kan jag bemöta andras svaghet? Hur kan vi hantera vår maktlöshet, vår sårbarhet, våra tillkortakommanden? Var kan vi hämta kraft när vi drabbas av lidande? Finns det något positivt i att vara svag någon gång? Kan man finna mening i lidandet? Blir man starkare av att tro på Gud?Svagheten väcker frågor. Också jag har konfronterats med dem. Min brottning har lett mig in i sökandet efter svar. Att betrakta tillvaron ur svaghetens perspektiv kan vara både uppmuntrande och utmanande. Här vill jag bjuda in till reflexion genom att dela med mig av den vägledning jag funnit; ge argument för en hållning och inspiration till handling. Jag önskar att det jag skriver också kan vara till tröst.? Olivér Joób

E-post * Läs vår integritetspolicy. Det är sommar nu, men jag vill berätta något som kräver att vi backar bandet till en julafton för ett par år sedan.

Vem ger kraft till fortsatt färd? Bara du, Herre kär, bara du. Vandra hem tätt intill dej, det är vad jag önskar mej.

RELATERADE BÖKOR