Vad dina änglar vill säga dig!

Vad dina änglar vill säga dig! - Branka Okeijn | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Branka Okeijn
DIMENSIONERA
3,64 MB
FILNAMN
Vad dina änglar vill säga dig!.pdf
ISBN
5934155224515

BESKRIVNING

Guidad meditation med Branka OkeijnPå den här upplyftande CD:n förmedlar Branka Okeijn, clairvoyant Angel Therapist®, enkla tekniker som alla kan använda sig av och lär ut hur du kan samarbeta med dina Änglar så att du kan leva ditt liv i harmoni och till din fulla potential. Änglar finns överallt omkring oss. De kan hjälpa oss att läka och manifestera alla aspekter av våra liv. De hjälper oss, guidar oss och ingriper i situationer när vi ber om hjälp. Frågan är inte om det talar till oss utan snarare om vi lyssnar. Till underbar musik, komponerad av Per Grunditz leds du igenom en process där du får hjälp att rensa bort eventuella obalanser och blockeringar så att du kan öppna upp dina kanaler och höra dina Änglar och deras budskap. De kommer att vägleda dig och hjälpa dig att komma ihåg vem du är och varför du är här, så att du kan leva ditt liv till din fulla potential.

Bevaka produkt. Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Vad dina Änglar vill säga dig CD.

enkla tekniker som alla kan använda sig av och lär ut hur du kan samarbeta med dina Änglar så att du kan leva ditt liv i harmoni och till din fulla potential. Men var varsam med dina önskningar och det du tänker. Fortsätt tänka positivt för att dra till dig mer positivt.

RELATERADE BÖKOR