Den som är : vägen till Andens tempel - om kristen meditation

Den som är : vägen till Andens tempel - om kristen meditation - Anders Dahlström | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Dahlström
DIMENSIONERA
11,42 MB
FILNAMN
Den som är : vägen till Andens tempel - om kristen meditation.pdf
ISBN
7497391920565

BESKRIVNING

Meditation ett utmärkt sätt att både fördjupa sin kristna tro och stilla oro för att finna ett inre lugn. Utifrån en vision i en meditation lät författare uppföra ett sjukantigt kapell som fått namnet Väntans Kapell dit människor kommer för att få hjälp med sina livsfrågor. I kapellet får hans och andras tankar både luft och motstånd så att de kan slipas i ett aktivt väntande. Väntan ska inte ses negativt utan som en positiv, om än ibland svår väg mot något mer helt, menar författaren.Författaren delar sina första trevande försök att meditera mot upplevelser av en djupare inre frid, vill han utifrån både sina egna erfarenheter och studier genom denna bok förmedla vad kristen meditation är och hur den kan hjälpa oss i våra liv.

Skickas inom 6-10 vardagar. Köp boken Den som är : vägen till Andens tempel - om kristen meditation av Anders Dahlström (ISBN 9789174635713) hos Adlibris.

Det erbjuds som en… "gåva". Tänk på gåvor.

RELATERADE BÖKOR