Kristaller för inspiration och glädje

Kristaller för inspiration och glädje - Tiiu Serenander | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tiiu Serenander
DIMENSIONERA
12,16 MB
FILNAMN
Kristaller för inspiration och glädje.pdf
ISBN
5411461747427

BESKRIVNING

Boken KRISTALLER FÖR INSPIRATION OCH GLÄDJE bygger på bilder med symbolisk innebörd. "Kristall-blommorna" med sin skönhet hoppas kunna skapa en resonans av harmoni, där likheter samverkar och attraherar varandra. Bilderna med tillhörande text vill vara till hjälp att lyfta sinnet och locka till inre stillhet för att minska känsla av stress. De vill även väcka och förstärka graden av kreativitet och klarsyn för att bättre kunna utnyttja den egna sanningens drivkraft. Då är vi inte längre sökare - vi är finnare! Nyare forskning kan påvisa att en positiv livssyn ofta bidrar till bättre hälsa genom att förstärka kroppens eget självläkande system. Denna bok har sitt ursprung i den erfarenhet som har byggts upp hos mig under tre decennier som praktiserande terapeut. Jag har kunnat följa otaliga helande-processer, där kvinnor och män hittat tillbaka till sina egna harmoniska känslolägen och ett förbättrat självförtroende. Djupt berörd har jag bevittnat hur de inom sig själva kommit i kontakt med den energi som tröstar och läker. Boken innehåller även förteckningar över kristallers symboliska energivärden för att medvetet kunna påverka olika sinnestillstånd.Tiiu Serenander

169. Stärkande kristaller av ... Kristaller för kreativitet och inspiration.

"Kristall-blommorna" med sin skönhet hoppas kunna skapa en resonans av harmoni, där likheter samverkar och attraherar varandra. Bilderna med tillhörande text vill vara till hjälp att lyfta sinnet och locka till inre stillhet för att minska känsla av stress.

RELATERADE BÖKOR