Ske din vilja : eller en annorlunda konfirmation

Ske din vilja : eller en annorlunda konfirmation - Albert Harloff | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Albert Harloff
DIMENSIONERA
8,75 MB
FILNAMN
Ske din vilja : eller en annorlunda konfirmation.pdf
ISBN
7752051212263

BESKRIVNING

En berättelse om en konfirmationsgrupp någonstans i Sverige som får möta två radikalt olika undervisningsmetoder: Den ena är den "klassiskt konservativa högkyrkliga" metoden, där prästen själv styr det hela utifrån en strikt biblisk undervisning. Den andra är den som huvud-personen Adam bidrar med genom att han under en längre tid studerat verket "En kurs i Mirakler". Detta är en bok som sägs vara dikterad av Jesus själv i modern tid och den talar huvudsakligen om att vi alla hör ihop och att Gud finns i hjärtat av varje väsen. Dessutom har Adam en god erfarenhet av praktiska övningar som tidigare använts i en ledarutbildning på företag. Dessa prövar han nu att anpassa till konfirmationsundervisningen och därmed följer en hel del personlighetspsykologi också. Genom händelserna i boken får vi möta bägge aspekterna under konfirmationsundervisningens gång och spänningen trappas upp vartefter. Läsningen framträder först vid själva konfirmationen mot slutet av boken.Albert Harloff är född 1934 i Bergen, Norge, och utbildad till skeppsingenjör i USA och ekonom vid Norges Handelshögskola. Han har arbetat som projektledare på nyskapande tekniska projekt och på senare år varit aktiv inom ledareutbildning och samarbete. Han har en bred erfarenhetsbakgrund från självständig företags-, konsult- och kursverksamhet. Förutom musiken, han spelar piano och dragspel, har andliga frågor varit ett av hans stora intressen i livet. Som pensionär har han konkretiserat sina många tankar och idéer i denna sin första bok.

Läsningen framträder först vid själva konfirmationen mot slutet av boken. Albert Harloff är född 1934 i Bergen, Norge, och utbildad till skeppsingenjör i USA och ekonom vid Norges Handelshögskola. Ske din vilja: eller en annorlunda konfirmation (Häftad, 2010) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Ske din vilja : eller en annorlunda konfirmation En berättelse om en konfirmationsgrupp någonstans i Sverige som får möta två radikalt olika undervisningsmetoder: Den ena är den "klassiskt konservativa högkyrkliga" metoden, där prästen själv styr det hela utifrån en strikt biblisk undervisning. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom ske din vilja Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Trams och Fjams o Konfirmation eller bröllop, ... Det sker inte bara i filmer.

RELATERADE BÖKOR