Att känna Gud

Att känna Gud - Seyyed Mujtaba Musavi Lari | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Seyyed Mujtaba Musavi Lari
DIMENSIONERA
11,36 MB
FILNAMN
Att känna Gud.pdf
ISBN
7560412254460

BESKRIVNING

Mänsklig tro, liksom människans kunskap, vetenskap och teknik, når framsteg genom århundradena. Religion föregår historia, och har alltid uppehållit mänsklighetens särskilda tillgivenhet och uppmärksamhet. Språk, skrift, och medel för försörjning har utvecklats parallellt med människans psykiska och andliga tillväxt. De skiftar, på samma sätt som det mänskliga tillståndet. Religionerna har multiplicerats; gudarna har mångfaldigas. Vissa föreställdes som imaginära varelser, en del som djur, och sedan några som människor; och således steg för steg rörde det sig mot det metafysiska, andliga och översinnliga, till den yttersta verkligheten av Enhet.

Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Anders Nissen, Att känna Gud, Göteborg, Joh, Joh 16, Söndagen före pingst. Skriv en kommentar Cancel reply.

99,00 kr-Quantity + Lägg till i kundvagn. Snabba leveranser; Personlig service; Sedan 1954; Dela: Created with sketchtool.

RELATERADE BÖKOR