Tjänst i heligt rum

Tjänst i heligt rum - Carl-Henrik Martling | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl-Henrik Martling
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Tjänst i heligt rum.pdf
ISBN
5099619377513

BESKRIVNING

Vad innebär det att vara kyrkvärd? Vad säger lagen om kyrkvärdens ansvar och befogenheter? Vilka är uppgifterna före, under, efter och utanför gudstjänsten? Hur bör tjänsten i kyrkorummet utformas? Detta är några avde frågor som denna handbok för kyrkvärdar tar upp.

Föreläsningar varvas med samtal om rollen som kyrkväktare, om kyrkans tro och tradition, om möte med människor i sorg och glädje, om tjänst i heligt rum och om att möta människors livsfrågor. Textilier i helig tjänst - bok om kyrkliga textilier. Boken "Textilier i helig tjänst" från 2016 bjuder dig att följa med på en resa i de kyrkliga textiliernas värld, från kristendomens intåg till idag.

Pris: 30 kr. Läs mer om Tjänst i heligt rum här och beställ med snabb frakt. Stiftsgårdens kurs Kyrkväktaren i centrum, som vi haft i ett flertal år, har bytt namn till Hemma i heliga rum men har samma innehåll som tidigare.

RELATERADE BÖKOR