Tänk dej

Tänk dej - Bart Vivian | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bart Vivian
DIMENSIONERA
3,72 MB
FILNAMN
Tänk dej.pdf
ISBN
6846312414036

BESKRIVNING

Denna bok har ett fantastiskt budskap till alla de barn och ungdomar som växer upp idag. Boken har endast en rad text per uppslag och den är vackert och mjukt fyrfärgsillustrerad till texten. Texten går ut på att barnet ska använda sin fantasi för att tänka sig att ... Tänk dej att du sitter uppklättrad i ett träd... Tänk dej att det trädet inte är ett träd utan något helt annat... Här är då en tjusig bild på att trädet nu förvandlats till ett slott med torn och tinnar. En dag är det du som är hjälten... Och så här fortsätter berättelsen. Denna enkla berättelse som illustrerats på ett fantastiskt fint sätt kan göra underverk med alla barn. Tänk om alla barn insåg att de är bra precis som de är... Tänk om alla barn visste vad de kan åstadkomma med sina liv om de bara vill och önskar sig det... Denna bok öppnar den första dörren och vem vill inte ge ett barn allt som det kan önska sig? Inbunden, liggande A-4, helt i färg

Mer information hittar du här. Tänker på dig Lyrics: Det lyser genom persiennen / Vi kan stanna här i sängen / Låta världen sakna oss / Vi har bara tid för oss / Ditt blekta hår är lent mot huden / På en sekund ... Funny Boy är en musikal av Povel Ramel och Hasse Ekman, uppförd 1958-1959 i produktion av Knäppupp AB.Manuset skrevs av Ramel och Ekman. Ramel stod för all musik och alla sångtexter, medan Ekman svarade för regin.

(Här är då en tjusig bild på att trädet nu förvandlats till ett slott med torn och tinnar.) En dag är det du som är hjälten... och så här fortsätter berättelsen.

RELATERADE BÖKOR