Frihet genom gränser : konsten att leva och livets nyanser

Frihet genom gränser : konsten att leva och livets nyanser - Leif Carlsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Carlsson
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Frihet genom gränser : konsten att leva och livets nyanser.pdf
ISBN
7067936207432

BESKRIVNING

En utbredd föreställning är att vi är fria att göra vad vi vill, oberoende av någon eller något. Men hur fria är vi? Och vad innebär det att vara människa av idag?I denna personligt hållna och nyfikna bok skärskådar Leif Carlsson samtiden och visar på vårt ständiga behov av goda gränser. Vi är inte enbart fria, utan också beroende av gränser för att må bra. Vi är inte enbart oberoende, utan också någons medsyster och medbroder. Carlsson väver skickligt samman Bibelns berättelser med alla nyanser ett mänskligt liv rymmer: de sköra relationerna, känslolivet, pengarna och våra drömmar om framtiden. Frihet genom gränser är bok att spegla sig i, fylld av tidlösa sanningar, livsvisdom och hopp. I en avslutande del finns samtalsguide med diskussionsfrågor.Leif Carlsson är teologie doktor, författare, lärare vid Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping och uppskattad föreläsare.

Skickas senast imorgon. Köp boken Frihet genom gränser : konsten att leva och livets nyanser av Leif Carlsson (ISBN 9789179995966) hos Adlibris.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR