En trevlig bok om solen

En trevlig bok om solen - Martin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin
DIMENSIONERA
4,82 MB
FILNAMN
En trevlig bok om solen.pdf
ISBN
5214495184484

BESKRIVNING

Varje morgon har vi människor möjlighet att vakna till solen. Men har vi någonsin vaknat i insikt över vad solen egentligen vill förmedla till oss? Martin, som har svår autism, inte kan tala och aldrig har läst en bok, fick under en sommar ta emot budskap från solen till oss här på jorden. Följ hans dagar från gräsmattan under solen, där samtal, kunskap och insikter avlöser varandra i ett ordflöde som är Martins eget. Med sina ord och sitt eget sätt att uttrycka sig vill han visa på en intelligens som många av oss kanske aldrig har tänkt på. Med enkla ord och djupa tankar lyfter han dig, som läsare, närmare solen. 

10. I "En bok om solen" kan barnen lära sig mer om solen och dess strålar, och hur man kan skydda sig så att man inte bränner sig. Du kan dela upp användningen av boken i tre olika delar inklu-sive praktiska moment, se förslagen i rutorna nedan.

Men har vi någonsin vaknat i insikt ... Pris: 119 kr. kartonnage, 2015.

RELATERADE BÖKOR