Ödets vägar

Ödets vägar - Maria MalWora | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria MalWora
DIMENSIONERA
3,51 MB
FILNAMN
Ödets vägar.pdf
ISBN
2637602535511

BESKRIVNING

Hade Gud en hustru? Kan passionen brinna alltför het för att bestå? Hur långt är en man villig att gå för att ta hämnd på den han anser stulit kvinnan han vill ha? Hur länge varar evig kärlek?Följ med in i maktens korridorer i det forna Babylon och in i kungliga sängkammare. Vandra på mystikens vindlande stigar och in i mörka tempel där uråldriga ceremonier äger rum. Upplev ritualer som i hemlighet utövats ända in i våra dagar ...Vågar du söka svaren på forntidens gåtor?Ödets vägar - en del av Drömmarnas bok

Men på ett sjukhus i Nya Zeeland får de båda nya tjänster - och möjligheten till en nystart i livet. Deras vägar har korsats tidigare, men kanske kan deras öden flätas samman till en gemensam framtid den här gången ... Ödets vägar.

Andrew har mist sin fru och hans lilla dotter Emmy har förlorat sin mamma. Men på ett sjukhus i Nya Zeeland får de båda nya tjänster - och möjligheten till en nystart i livet.

RELATERADE BÖKOR