Äventyr med Gud

Äventyr med Gud - John Graham Lake | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Graham Lake
DIMENSIONERA
6,8 MB
FILNAMN
Äventyr med Gud.pdf
ISBN
2779473065904

BESKRIVNING

John G Lake, (1870-1935) var en nyfiken forskarpersonlighet och en mycket framgångsrik affärsman. Men när Gud kallade honom, övergav han all ekonomisk trygghet, gav bort hela sin stora förmögenhet och förlitade sig enbart på Guds omsorg.I detta häfte berättar Lake om hur Gud förde honom in i helandetjänsten och ledde honom – bl a till Sydafrika – och om mäktiga bönesvar. Under bön förflyttades han ibland i anden och befriade svårt ansatta människor på andra sidan jordklotet.Häftet har tidigare utgetts på svenska under namnet Mirakler med Gud. Nu utkommer det på nytt i en ny översättning, där titeln översatts direkt från originalet.1908 begav sig familjen Lake, bestående av två vuxna och sju barn på Guds uppdrag till Sydafrika. De var de första pingstmissionärerna där, och dopet i den helige Ande med åtföljande tungotal var något helt nytt. Många helandemirakler följde. När en fjärdedel av befolkningen i ett område dog i böldpest 1910, reste Lake och hans team dit utan att ha något mänskligt skydd. Tusentals blev då botade genom förbön.Intressant är att läsa om hur han lät läkare se i mikroskop hur bakterier dog när han tog dem i sin hand. Uppståndelsekraften enligt Rom 8:11 verkade i Lakes kropp och dödade effektivt varje skadlig mikrob.Efter fem år återvände han till USA och startade The Divine Healing Institute I Spokane etablerade han helandehem (Lake’s Divine Healing Rooms) där omkring tvåhundra personer dagligen fick undervisning om helande av Lake och hans team. Uppskattningsvis blev 100.000 personer botade, bland annat en kvinna vars fortplantningsorgan opererats bort, men som efter förbön blev mor till ett barn. Miraklerna ifrågasattes naturligtvis, men det ledde till att mängder av vittnesbörd, som kunde kontrolleras av läkare, publicerades i tidningar.Jesus är densamme idag! Läs och låt dig gripas av tanken att Gud både kan och vill använda dig till större mirakler än du trott.Sagt om John G Lake:“Dr Lakes helandetjänst kommer till slut att tas emot av hela världen.”Mahatma Ghandi“Hans budskap har gått ut över hela Afrika. Han har gjort mer för framtida fred i Sydafrika än någon annan.”Cecil Rhodes, “the Empire Builder”“Den mannen uppenbarar mer av Gud än någon annan man i Afrika.”Andrew Murray, Dr of divinity.

11. Det är dags att börja! Kom, och förena er med oss! Om du känner att ditt liv skulle kunna ha större mening, ett högre syfte, starkare familjeband och en närmare kontakt med Gud, snälla, kom då och förena ... Kom och upptäck det nya barnmaterialet Skatten - på äventyr med Gud! Det blir en inspirationskväll i EFS kyrkan söndag den 22 april kl.

Av. Frida Johansson och Rebecka Adrian - 15 juni, 2010.

RELATERADE BÖKOR