Klassiska symboler : en uppslagsbok

Klassiska symboler : en uppslagsbok - Jan-Öjvind Swahn, Peter Olausson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan-Öjvind Swahn, Peter Olausson
DIMENSIONERA
8,54 MB
FILNAMN
Klassiska symboler : en uppslagsbok.pdf
ISBN
7371677041852

BESKRIVNING

"Riktar sig till alla med ett kulturhistoriskt intresse och är en bra introduktion till symbolernas fascinerande värld och betydelse... rikt illustrerad."Tord Rönnholm, Bibliotekstjänst Klassiska symboler är ett modernt uppslagsverk med över 400 ord, rikt illustrerat i färg.  Vår omgivning är fylld av symboler - men hur tolkar man dem och vilken bakgrund har de? Den slingrande ormen i Apotekets logga, de tre kronorna i Sveriges riksvapen och duvan i målningar från renässansen. Vilken symbolik finns i färger som grönt, violett och vitt? Hur uppstod @ som symbol för e-post? Påfågeln, grisen, geten, lejonet och elefanten - vilken symbolisk innebörd bär de på?Här berättar Jan-Öjvind Swahn både om klassiska symboler som funnits i tusentals år och om moderna symboler med bara några få år på nacken. Föremål, färger, djur och tecken - en omfattande uppslagsbok om symbolernas spännande betydelse.  Jan-Öjvind Swahn var en av våra främsta kulturhistoriker. Den här nya upplagan av uppdaterad och utökad av Peter Olausson, som skrivit flera böcker om historia, bl a "Sveriges historia - från forntid till nutid".

Why study at Lund University Klassiska symboler book. Read reviews from world's largest community for readers. Ordalaget bokförlag.Bromma.2006.Förlagets dekorerade pappband med skyddsomslag.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Klassiska symboler : en uppslagsbok av Swahn, Jan-Öjvind: Vår omgivning är fylld av symboler - men hur tolkar man dem och vilken bakgrund har de? Den slingrande ormen i Apotekets logga, de tre kronorna i Sveriges riksvapen och duvan i målningar från renässansen.

RELATERADE BÖKOR