En öfver denna stad olyckligen öfvergången wådeld : om branden i Enköping år 1799

En öfver denna stad olyckligen öfvergången wådeld : om branden i Enköping år 1799 - Bernt Lundh | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bernt Lundh
DIMENSIONERA
6,81 MB
FILNAMN
En öfver denna stad olyckligen öfvergången wådeld : om branden i Enköping år 1799.pdf
ISBN
4180707830861

BESKRIVNING

I augusti år 1799 drabbades Enköping av en förödande brand. Även mindre hälften av gårdarna förstördes kom hela staden att byggas om. I boken beskrivs hur staden sett ut före katastrofen och om händelseförloppet vid branden, men även borgarnas fruktlösa kamp mot landshövdingen för att få bygga upp staden så som den sett ut före branden. Här berättas också hur man förgäves försökte reda ut hur branden startat och om en familj vars öde kom att sammanflätas med med den olyckliga eldsvådan

Köp En öfver denna stad olyckligen öfvergången wådeld : om branden i Enköping år 1799 av Bernt Lundh på Bokus.com. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom stad i brand Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

149. Den tjuvaktige klockaren och andra historier från 1800-talets Enköping Bernt Lundh Häftad.

RELATERADE BÖKOR