Visby medeltida ringmur - turen runt muren

Visby medeltida ringmur - turen runt muren - Dick Wase | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dick Wase
DIMENSIONERA
10,64 MB
FILNAMN
Visby medeltida ringmur - turen runt muren.pdf
ISBN
7992796737319

BESKRIVNING

Det har skrivits åtskilliga skrifter om Visby ringmur under 150 år, så denna är inga­lunda unik i sitt slag. Den kanske bästa som skrivits är av den förre antikvarien Waldemar Falck 1994, Visby stadsmur. En kulturhistorisk vandring. Den skrift du håller i din hand är inte avsedd att fungera som ersättning för denna, men kanske som ett komplement. Dels som en lite mer behändig skrift att ha med sig på ”turen runt muren”, dels som en komplettering mot bakgrund av att en hel del nya fakta har tillkommit.

Bo hos oss på Visby Logi Vandrarhem innanför murarna i Visby innerstad. Visby Lägenhetshotell.

Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Guide om torn i Visby ringmur - Jungfrutornet, Silverhättan, Andre lång Henrik, Långa Lisa, Norderport och Kajsarport är bara några namn från Sveriges största sevärdhet. Guide till Torn i Visby ringmur på Gotland med länkar till vad som finns i närheten, som boende, aktiviteter, företag och turistinformation. Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län.Visby är även stiftsstad i Visby stift.Visby har 23 402 invånare (2015-12-31).

RELATERADE BÖKOR