Mittpunkt Historia 1 50 p Elevpaket (Bok + digital produkt)

Mittpunkt Historia 1 50 p Elevpaket (Bok + digital produkt) - Mats Roslund, Madeleine Nilzon, Ingemar Öberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Roslund, Madeleine Nilzon, Ingemar Öberg
DIMENSIONERA
12,65 MB
FILNAMN
Mittpunkt Historia 1 50 p Elevpaket (Bok + digital produkt).pdf
ISBN
4763327451027

BESKRIVNING

Mycket av historiens myller av händelser har här valts bort till förmån för de större linjerna – så att kursen historia 1a1 blir hanterlig också för elever som arbetar i en långsammare studietakt. I Mittpunkt Historia 1 50 p ligger fokus på det centrala i historiekursen 1a1. Framställningen präglas av ett enkelt språk och tydlig struktur för att skapa lust, möjlighet och historiskt medvetande hos alla elever – oavsett deras bakgrund och förutsättningar. ELEVPAKET – DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOKElevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok. DIGITALT LÄROMEDELDen interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Dessutom finns rikligt med faktafördjupningar och interaktiva uppgifter. Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning Faktafördjupningar Interaktiva övningar Utförligare versioner av kapitlen om tiden före modern tidI det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt ELEVBOKI Mittpunkt Historia 1 50 p beskrivs kortfattat och lättillgängligt den historiska utvecklingen från forntid till nutid samt hur man i olika tider använt historien för olika ändamål. Särskilt individens perspektiv i historien lyfts fram.Läromedlet bygger vidare på den historia som eleverna har mött i grundskolan, varför tiden före modern tid här beskrivs mycket kort (längre versioner av dessa kapitel finns i det digitala läromedlet).Eleverna uppmuntras att ställa frågor och analysera historiska problem och utvecklingstendenser. De får här goda verktyg för att på ett källkritiskt sätt undersöka historiska händelser.  Mittpunkt Historia 1 50 p finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Perspektiv på historien 50p är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen historia 1a1. Aktuellt innehåll med hög kvalitet Med Perspektiv på historien 50p får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Sveriges största cirkulära marknad • Köp & sälj begagnat & second hand - enkelt & hållbart.

Serien består av tryckta elevböcker, kommentarshäften till övningarna, temaböcker och digitala läromedel. Perspektiv på historien 50p, kommentarer till övningarna är ett häfte med utförliga kommentarer kring hur man kan arbeta med och svara på frågorna som ställs i Perspektiv på historien 50p ... Mittpunkt Historia 1 50p Utgivningsår: 2014 Författare: Ingemar Öberg m.fl.

RELATERADE BÖKOR