Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo

Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,69 MB
FILNAMN
Grönås, Bleket, Åsbo, Rödmyra, Sortvattnet och Västra Yckelsbo.pdf
ISBN
3018154110539

BESKRIVNING

Järvsöbyarna 17 GRÖNÅS, BLEKET, ÅSBO, RÖDMYRA, SORTVATTNET OCH VÄSTRA YCKELSBO Järvsö Hembygdsförening kan nu äntligen presentera sin 17:e bok i serien av byaböcker. Idén om byaböckerna kom på 1980-talet, då Järvsö hembygdsförening anslöt sig till Studieförbundet Vuxenskolans landsomfattande projekt Gård och bygd under 100 år. Studiecirklar bildades vars målsättning var att skriva om byarnas historia och utveckling. RÅG-cirkeln, som bildades år 2003 av en grupp hembygdsintresserade personer från byarna Rödmyra, Åsbo och Grönås har genom åren samlat en imponerande mängd intervjuer, berättelser, bilder och kartor som på olika sätt skildrar livet i byarna under flera hundra år. Alla hus i alla byar är beskrivna, även flera av de som inte längre finns. En ovärderlig historisk dokumentation.

Jämför pris och spara pengar när du köper Böcker och blad på nätet. Hitta företag, personer och platser i Grönås, Järvsö Hitta företag, personer och platser i Rödmyra Bastavägen, Järvsö Vi är en studiecirkel som ska försöka göra en bok om byarna Rödmyra, Åsbo och Grönås i Järvsö socken. Vi behöver hjälp med att få fram gamla foton, dokument och annat som kan vara av inresse för att dokumentera byarnas historia.

Vi behöver hjälp med att få fram gamla foton, dokument och annat som kan vara av inresse för att dokumentera byarnas historia. Loggat 2003-09-21, 20:48.

RELATERADE BÖKOR