Esplanad : en essä om frihet och skönhet

Esplanad : en essä om frihet och skönhet - Anders Hammarlund | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Hammarlund
DIMENSIONERA
10,21 MB
FILNAMN
Esplanad : en essä om frihet och skönhet.pdf
ISBN
3817494592289

BESKRIVNING

Min vistelse i esplanadsystemet kan kanske beskrivas som en halvt omedveten antropologisk expedition. Hur kunde man förstå allt detta? Hur kunde man göra rätt och inte väcka obehaglig uppståndelse? Borde man göra rätt? Redan i småklasserna stal jag mig alltså tid från skolgården för att betrakta de ständigt pågående processerna och kretsloppen Hammarlund färdas vida med start och nedslag i barndomens esplanad, ut i Europa där han tidigare uppehållit sig om än i skilda tider och rum. Mitt i det lokala tränger sig det internationella in, från Centraleuropa, Orienten och andra ställen. Hans sällskap är sammansatt, också tidsmässigt. Musik, arkitektur och kulturhistoria blandas till en spännande helhet. Esplanad är en lärd och insiktsfull bok, en rapport från en vetgirig författare med öppen blick.Anders Hammarlund, historiker, etnolog, musiker och författare till en rad självständiga böcker om kultur, musik, gränsöverskridande med internationella perspektiv. Har arbetat på Svenskt visarkiv, Stockholms och Uppsala universitet m.m. Efter många år i Stockholm är han nu bosatt i Strängnäs.

Den är frihet ... Hon talade om för Egano att hon trodde att Anichino var nere i trädgården ... Essä: Ju mer de vet om oss desto mindre kan vi välja själva ...

Skickas senast imorgon. Köp boken Esplanad : en essä om frihet och skönhet av Anders Hammarlund (ISBN 9789173318570) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR