Släktboken om Familjen Gustafssons Anfäder : Anfäder på modern Ingegerds si

Släktboken om Familjen Gustafssons Anfäder : Anfäder på modern Ingegerds si - Tommy Gustafsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Gustafsson
DIMENSIONERA
5,21 MB
FILNAMN
Släktboken om Familjen Gustafssons Anfäder : Anfäder på modern Ingegerds si.pdf
ISBN
6411303147564

BESKRIVNING

Boken ger en sammanställning av familjen Gustafssons släkt på min moder Ingegerd Johanssons (gift Gustafsson) sida. Människorna i boken har mestadels levt som drängar, statare och pigor i Östergötland och då framför allt kring Drothems, S:t Laurentii och Västra Husby församlingar i Söderköping samt i Norrköpings församlingar. Även en del soldater såsom Livgrenadjärer och Ryttare förekommer.Släktboken spänner över tolv generationer från Ingegerds födelse och bakåt till mitten av 1500-talet. Uppgifter och information i boken är inhämtad genom traditionell släktforskning i församlingarnas kyrkböcker. En emigrant finns med i släktboken som medfört resor till New York för att inhämta information om livsöde.Arbetet med släktboken har varit mycket givande och intressant samtidigt som det gett en känsla av att ha kommit avlägsna och avlidna släktingar lite närmare.

Boken ger en sammanställning av familjen Gustafssons släkt på min moder Ingegerd Johanssons ... Släktboken spänner över tolv generationer från Ingegerds födelse och bakåt till mitten av 1500-talet. Släktboken om Familjen Gustafssons Anfäder: Anfäder på modern Ingegerds sida (0 ääntä) 14,90 € Osta E-kirja.

Om smålandssläkten Collianders ursprung. Förteckning över svenska soldater, som dött på Hópital de Mezieres (Ardennes) 1807-1810. "Släktboken koncentrerar sig på Anders Olofssons i Bure avkomlingar.

RELATERADE BÖKOR