Bränning av gräs i äldre fodermarker

Bränning av gräs i äldre fodermarker - Hjalmar Croneborg, Fabian Mebus | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hjalmar Croneborg, Fabian Mebus
DIMENSIONERA
4,23 MB
FILNAMN
Bränning av gräs i äldre fodermarker.pdf
ISBN
9517342115292

BESKRIVNING

Bränning av gräs i ängs- och betesmarker har en lång historia i Sverige. Bränning som skötselmetod var särskilt utbredd i sydvästra Sveriges ljunghedar, men även i andra delar av landet och i andra slags marker har man använt elden för att hålla marker i skick. Idag är bränning inte längre en del av den ordinarie jordbruksdriften. Bränning har däremot på senare år använts i naturvårdande syfte, så kallad naturvårdsbränning, framför allt i skogsmark och på ljunghedar. Bränning har också uppmärksammats som en alternativ skötselmetod i marker där det saknas betesdjur eller där man inte längre mäktar med slåtter.

Idag är bränning inte längre en del av den ordinarie jordbruksdriften. Bränning av gräs i äldre fodermarker (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Bränning av gräs i äldre fodermarker av Hjalmar Croneborg , Fabian Mebus Häftad , Svenska, 2017-05-10 Bränning av gräs i äldre fodermarker. En rapport skriven på uppdrag av Riksantikvarieämbetet.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 65 kr.

RELATERADE BÖKOR