Båtmanövrering

Båtmanövrering - Jonas Ekblad | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Ekblad
DIMENSIONERA
6,77 MB
FILNAMN
Båtmanövrering.pdf
ISBN
5443306635283

BESKRIVNING

Att manövrera en båt är en blandning av teknik, konst och förmåga att göra riktiga bedömningar, menar Jonas Ekblad och visar, som alltid med pedagogiska teckningar, de grundläggande principerna för en lyckad båtmanövrering. Han inspirerar läsaren att upptäcka den egna båtens egenskaper vid olika tilläggningar. Boken vänder sig både till nybörjaren och den mer avancerade båtföraren. Både seglare och motorbåtsägare kan tycka att körning för motor är så enkelt och okomplicerat att det inte krävs några särskilda kunskaper. Men det är fel och ingen båtresa är helt lyckad om tilläggningen går på tok. Båtmanövrering bygger på en artikelserie som under tre år gått i Svenska Kryssarklubbens tidning, På Kryss. Jonas Ekblad är journalist, navigationslärare och författare till en rad uppskattade kursböcker i Bilda Förlags Sjölivsserie; där Navigering och sjömanskap, Radarboken och Gastens hemliga handbok ingår.

Att manövrera en båt är en blandning av teknik, konst och förmåga att göra riktiga bedömningar, menar Jonas Ekblad och visar, som alltid med pedagogiska teckningar, de grundläggande principerna för en lyckad båtmanövrering. Raymarine Axiom 7tum Plotter från Hjertmans. Snabb leverans - Tio butiker och webbshop - Bra priser.

Han har varit ordförande i KMK:s ungdomsavdelning och ordnat utbildningar i båtmanövrering och högfartsnavigering. Båtmanövrering av Jonas Ekblad Häftad, Svenska, 2005-07-01 (6 röster) 239. Köp.

RELATERADE BÖKOR