Vems är gatan i Göteborg?

Vems är gatan i Göteborg? - Claes Rydholm | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Claes Rydholm
DIMENSIONERA
7,53 MB
FILNAMN
Vems är gatan i Göteborg?.pdf
ISBN
5959072377735

BESKRIVNING

Hur många var systrarna Nonnen? Vilken landshövding i Göteborg blev avsatt från sitt ämbete? Var bakade Hilma Andersson sina goda brännvinslöv? När levde Sveriges första telegrafist? Svaren finns ibland de mer än 800 namn som är samlade i Vems är gatan i Göteborg?

Med sina miljoner juleljus, mysiga marknader, Jul på Liseberg och oslagbara atmosfär är Göteborg en underbar julstad. Kom hit i december och njut av magisk körsång, julens alla smaker och en stämning som inte går att hitta någon annanstans. Gatunamn i Göteborg har troligen funnits alltsedan stadens grundande 1621, men det finns inga bevarade handlingar om de första gatunamnen.

Köp Vems är gatan i Göteborg? av Claes Rydholm på Bokus.com. Industriledaren Beatrice Lesslie är en av de drygt 700 personer som fått en gata uppkallad efter sig i Göteborg. I mellandagsserien "Vems är gatan" hör vi om några av gatunamnen. I del 4 av mellandagsserien "Vems är gatan" får vi höra torgförsäljaren Erna Johansson själv berätta om sin fattiga uppväxt i Göteborg i början av 1900-talet. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR