Skapa med papper : 20 kreativa projekt med mallar

Skapa med papper : 20 kreativa projekt med mallar - Sarah Dennis | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sarah Dennis
DIMENSIONERA
6,62 MB
FILNAMN
Skapa med papper : 20 kreativa projekt med mallar.pdf
ISBN
6598246988158

BESKRIVNING

Med en vass kniv och lite papper så kan du skapa konst!Pappershantverk behöver inte vara svårt och det kräver inte en massa dyra material eller verktyg utöver papper och en skarp kniv (skalpell eller liten kartongskärare). Har man detta kan man skapa fantastiskt fina dekorationer, inredningsdetaljer och små konstverk. Skapa med papper är både en inspirationsbok och en praktisk handbok med 20 konkreta pappersprojekt. Till samtliga projekt finns mallar man kan använda sig av. Alla projekt går att utveckla och, om man så vill, göras mer komplexa. Det är fritt fram för fantasin att anpassa och göra om dem. Möjligheterna är många!

Anpassa CV mallen efter din personlighet genom att byta färg, typsnitt och layout. Skriv ditt CV i kronologisk ordning, omvänd kronologisk ordning eller gör en egen kombination. Med hjälp av avstånd, tal och layout för musik, diagram och anteckningar kan du använda dessa Office-mallar, tomma och allmänna mallar, och på så sätt börja projektet. Denna mall för mötesanteckningar görs i Dropbox Paper, en samarbetsyta som team kan använda för att skapa och dela tidiga idéer.

Kjøp boken Skapa med papper : 20 kreativa projekt med mallar av Sarah Dennis (ISBN 9789176178645) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERADE BÖKOR