Stilfullt: Klä dig och för dig som en man. 112 frågor och svar

Stilfullt: Klä dig och för dig som en man. 112 frågor och svar - Per Nilsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Nilsson
DIMENSIONERA
7,90 MB
FILNAMN
Stilfullt: Klä dig och för dig som en man. 112 frågor och svar.pdf
ISBN
5755152561863

BESKRIVNING

Är det verkligen okej att använda mobilen under ett jobbmöte? Vad betyder det att ha en bordsdam och vilken färg ska egentligen en smokingfluga ha? Det är tre av 109 frågor kring umgängeskonst och klädfunderingar du får svar på här.Oavsett om du är intresserad av mode och stil så är chansen stor att du vill göra ett gott intryck när du träffar andra människor, privat eller i yrkeslivet. Per Nilsson ger handfasta råd och tips kring de vanligaste frågorna om manlig klädstil, hyfs och social kompetens. Frågor han fått under mer än 20 års tid som redaktör, författare och föreläsare på området. Svaren ger förhoppningsvis dig som läsare bättre självförtroende och större chanser att inte minst med kläderna som verktyg prestera bättre i både vardag och till fest. Stilfullt är en modern guide till stil och klädkoder och gyllene regler i sociala sammanhang, träffsäkert och humoristiskt illustrerad med teckningar av Fei Wang, alias Mister Slowboy.

Z7_4HDC1GC0KGKV00AEBEUJA4GB00 Nav Sjuk Komponentåtgärdsmeny Shoppa julklapparna på Gina Tricot och passa på att beställa en riktigt fin julklapp till dig själv också. Varma och mjuka julklappar som uppskattas av alla.

112 frågor och svar. Per Nilssons nya bok ger svar på 112 frågor om hyfs och stil.

RELATERADE BÖKOR