Trasor - stickad mindfulness året om

Trasor - stickad mindfulness året om - Bitta Mikkelborg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bitta Mikkelborg
DIMENSIONERA
5,19 MB
FILNAMN
Trasor - stickad mindfulness året om.pdf
ISBN
6058133470385

BESKRIVNING

Detta är boken för dig som gillar att sticka disktrasor, det spelar ingen roll om du är en erfaren stickare eller nybörjare. Välj mellan 35 fullständiga mönster på trasor och annat småstickat som du kan använda året om. Grytlappar, disktrasor, handdukar, tallriksunderlägg, haklappar mm. Boken är fylld av vackra foton på alla projekt. Mönstren är utförliga  

Jag har några stickade trasor sedan tidigare, mestadels i bomullsgarn. Man kan göra trasmattor på många olika sätt bl.a. dra eller sticka in trasor på en färdig botten, fläta, sticka eller väva.

Färglära och tips om hur man klipper trasor ... Dessa trasor kan återanvändas år efter år, och då de kan tvättas med vanliga tvätten så blir det ju ingen extra belastning Sticka eller virka på gamla garnrester av bomull eller lin som ligger och skräpar till ingen nytta. Sticka trasor 5 kommentarer Jag håller ju på med en kofta just nu, men det verkar ta lite längre tid och är lite mer komplicerat än jag räknade med. Jag har fåt repa upp lite nu, vilket r bra för nu blir det rätt, men det gör mig ändå frustrerad. Idag har jag suttit ute i solen en stund passade på att virka en korg av mattrasor.

RELATERADE BÖKOR