Schackspelarens bibel

Schackspelarens bibel - James Eade, Al Lawrence | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
James Eade, Al Lawrence
DIMENSIONERA
5,27 MB
FILNAMN
Schackspelarens bibel.pdf
ISBN
6917034830995

BESKRIVNING

Vill du bli en schackmästare och behärska konungarnas urgamla spel? Här får du lära dig schackspelets nyckeltekniker och mästarnas klassiska drag, kombinationer, offer och bondestrukturer. Boken passar både nybörjare och mer avancerade spelare. I fler än 300 exempel visar författarna strategier för angrepp och försvar i spelöppningen, mittspelet och slutspelet.• Testa dina kunskaper och finslipa dina förmågor i Mästarnas utmaningar i slutet av varje kapitel.• Använd snabbguiden ”Hur man vinner ett schackparti” och börja vinna genast!• Lär av schackspelets största mästare, såväl historiska som nutida, i avsnittet med partianalyser – ett urval av banbrytande partier som du kan spela igenom gång på gång.

Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme. Ge inte upp! Det finns en del nyare nybörjarböcker i bokaffärerna. "Lär dig spela schack" är bra men om den är för simpel så finns även "Schackspelarens bibel" att beställa i de flesta bokaffärer på nätet.

av James Eade Al Lawrence (Bok) 2016, Svenska, För vuxna Ämne: Schack, Spel, Upphov: James Eade & Al Lawrence ; [illustrationer: Carol Woodcock, John Woodcock ; översättning av Mats Eriksson] Originaltitel: The chess player's bible: Schackspelarens bibel. av Al Lawrence, James Eade.

RELATERADE BÖKOR