Galna målvakter : en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, påven & co

Galna målvakter : en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, påven & co - Petter Karlsson, Glenn Hysén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Petter Karlsson, Glenn Hysén
DIMENSIONERA
6,47 MB
FILNAMN
Galna målvakter : en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, påven & co.pdf
ISBN
2230139651501

BESKRIVNING

BaksidanDet är med lika delar fasa och glädje jag läser den här fantastiska boken. Dels för att Galna målvakter väcker till liv ett antal helylledårar som jag helst hade velat stuva undan och glömma allra längst in i mitt medvetande. Dels för att jag sällan läst något mer underhållande i ämnet fotboll. Glenn HysénEn brukade hänga i knävecken i ribban när hans lag låg i anfall för att ungarna skulle ha lite skoj.En bildade en sekt som hävdar att jorden styrs av ödlor från yttre rymden.En vägde 160 kilo och smet inför en bankett in bakvägen och åt upp alla lagkamraternas mat. En blev biten av en hund i skrevet mitt under match, en slogs medvetslös av en bil i eget straffområde och en avgjorde en FA-cupfinal efter att ha spelat de sista 18 minuterna med bruten nacke.I Galna målvakter är de alla samlade; en samling leriga, gapiga, spektakulära och dödsföraktande varelser som inte riktigt är skapta som andra. Läs om idrottsmännen som väckt både fascination, beundran och ibland avsky. Men kanske framförallt skratt. PETTER KARLSSON fick som 30-åring sina korsband söndersparkade av en ondskefull, utrusande målvakt och insåg att detta skrå omsider borde utsättas för noggrann granskning. Karlsson repade sig dock och blev omsider en målfarlig anfallare i Expressens korplag BK Bek Bek, avgjorde en seriepremiär i Amazonas regnskogsliga och spelade en match för Woolpack Wanderers i världens minsta serie på ögruppen Silly Islands (två lag som möter varandra 16 gånger). Han har även gjort mål för Påvens livvakter i Vatikanens interna liga samt själv haft en kort, men framgångsrik sejour som målvakt (!) i Författarlandslaget. Förutom fotbollsböckerna Drömelvan, Tredje halvlek och Guds hand har han skrivit om whisky, mumintroll, skidhjältar, rocklegender, uppfinnare och snapsvisor, samt uppmärksammade biografier om bland annat Sven-Göran Eriksson, Zlatan Ibrahimovic, Sven-Bertil Taube, Magnus Härenstam och Claes Malmberg. Han anser att den bästa målvakt han någonsin träffat är dansken Peter Schmeichel.

Petter Karlsson skriver roligt, tar tillvara alla skrönor och överdrivna historier även i "Galna målvakter : en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, påven & co". I "Galna målvakter" - en kärleksförklaring till Skorpionen, Påven, Ravelli m fl av Petter Karlsson är de alla samlade; en samling leriga, gapiga, spektakulära och dödsföraktande ... En kärleksförklaring till Skorpionen,Ravelli,Påven &Co med förord av Glenn Hysén Galna målvakter : en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, påven & co PDF ladda ner Beskrivning Författare: Petter Karlsson. En brukade hänga i knävecken i ribban när hans lag låg i anfall för att ungarna skulle ha lite skoj.

Finns i lager. Köp Galna målvakter : en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, påven & co av Petter Karlsson på Bokus.com. en kärleksförklaring till Skorpionen, Ravelli, Påven & co av Petter Karlsson ( Bok ) 2016, Svenska, För vuxna Berättelser om ett antal målvakter, en samling leriga, gapiga, spektakulära och dödsföraktande varelser. 2016, Inbunden.

RELATERADE BÖKOR