Den vilda savannen - Ett färgläggningsäventyr

Den vilda savannen - Ett färgläggningsäventyr - Millie Marotta | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Millie Marotta
DIMENSIONERA
10,38 MB
FILNAMN
Den vilda savannen - Ett färgläggningsäventyr.pdf
ISBN
3365254453933

BESKRIVNING

Storsäljande Millie Marotta kommer nu med sin tredje målarbok för vuxna. Dennagången tar hon med oss på en färd till världens vilda savanner.Millie Marottas hett efterlängtade nya bok sveper med oss till de vidsträckta gräsmarkerna runt världensalla savanner. Baobabträd och långgräs utgör bakgrunden för en mängd olika varelser att färglägga ochutsmycka, från myrslokar och gnuer, till pungdjur, skalbaggar, gräshoppor, bländande zebror och hoppandegaseller.

Köp boken Den vilda savannen - Ett färgläggningsäventyr av Millie Marotta (ISBN 9789163612107) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

För den som har varit på safari några gånger, ger Namibia nya natur- och djurupplevelser. Den har ett läte på 14 Hz som är så lågt att människor inte kan höra det. En människa kan nämligen bara höra ljud på 20 Hz och uppåt.

RELATERADE BÖKOR