Fiskejournal skinn (fiskedagbok)

Fiskejournal skinn (fiskedagbok) - Joakim von Stockenström | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joakim von Stockenström
DIMENSIONERA
9,22 MB
FILNAMN
Fiskejournal skinn (fiskedagbok).pdf
ISBN
4299999728086

BESKRIVNING

Exklusiv fiskejournal i tyg för dig som vill bevara dina fiskeminnen. I boken kan du bland annat fylla i fångst, vikt, vilka som var med på fisketuren och personliga rekord. I slutet av journalen finns det en årssammanställning och en fiskedagbok för mer detaljerad beskrivning. Sveriges vanligaste söt- och saltvattenfiskar är förtryckta och det finns utrymme för att fylla på med egna fiskarter.

I boken kan du bland annat fylla i fångst, vikt, vilka som var med på fisketuren och personliga rekord. I slutet av journalen finns det en årssammanställning och en fiskedagbok för mer detaljerad ... Blev gäddfiske i Lilla delen av Vällan i Falun igår på dagen, inge napp men mycket spår av älg i myren och såg en del gärs samt gött väder med lugnt vatten att paddla i så blev en bra tur.

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på 'Overvåg'. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles. Allt om författaren Joakim von Stockenström.

RELATERADE BÖKOR