Himmelsblått : En tidsresa i Malmö

Himmelsblått : En tidsresa i Malmö - Greger Larsson, Kristian Lundberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Greger Larsson, Kristian Lundberg
DIMENSIONERA
3,84 MB
FILNAMN
Himmelsblått : En tidsresa i Malmö.pdf
ISBN
8291406154216

BESKRIVNING

Malmö är staden som inte lämnar någon oberörd. En stad att älska eller hata. Greger Larsson föddes i Malmö och växte upp på Persborg på 60-talet. Han såg en gammal arbetarstad monteras ned och en ny modernare stad byggas upp. Han såg det allt det vackra och allt det fula, alla dessa möten mellan människor från olika platser i livet och i världen. Efter en flytt till USA började Greger tänka mer och mer på sin gamla hemstad. Så småningom skrev han ner dessa tankar och denna bok föddes. ”Himmelsblått – en tidsresa i Malmö” är lika mycket en malmöits memoarer som en berättelse om själva staden, hur den förändrats under de senaste 60 åren, men samtidigt behållit sin alldeles unika karaktär.”Himmelsblått” är en bok för gamla och nya ”Malmöiter”. Och för alla er som vill veta mer om hur dagens storstad blivit till – från Bosse Larsson till Zlatan, från Limhamn till Rosengård – en tidsresa i Malmö helt enkelt!Med förord av Kristian Lundberg.

Han såg en gammal arbetarstad monteras ned och en ny modernare stad byggas […] Himmelsblått : En tidsresa i Malmö av Greger Larsson , Kristian Lundberg inbunden, 2017, Svenska, ISBN 9789198354164. Malmö är staden som inte lämnar någon oberörd.

Karitha Ericson blev medlem i Malmö FF tio timmar efter att hon föddes, 1973. Himmelsblått 2014 (Malmö FF) Anton Pågadrul. Loading...

RELATERADE BÖKOR