Från Linnéträdgården till Gyllene hornet på cykel

Från Linnéträdgården till Gyllene hornet på cykel - Dag Hydén | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dag Hydén
DIMENSIONERA
4,99 MB
FILNAMN
Från Linnéträdgården till Gyllene hornet på cykel.pdf
ISBN
6329314779051

BESKRIVNING

?Från Linnéträdgården till Gyllene hornet på cykel? är en reseberättelse från sommaren 1968. Den består av dagboksanteckningar illustrerade med teckningar och foton under färden som gick på cykel från Uppsala till Istanbul och hem med båt över Svarta havet och upp genom Sovjetunionen med tåg. Längs resvägen görs historiska-, kulturhistoriska- och konsthistoriska ?strandhugg?. Boken avslutas med ett kapitel östeuropahistoria under kommunisttiden i de länder som de fem resenärerna passerade på cykel ? Polen, Tjeckoslovakien, Ungern, Rumänien och Bulgarien.Dag Hydén har tidigare författat medicinhistoriska artiklar under sin yrkesverksamma tid som öronläkare. Han utgav 2011 boken ?Drivkrafter hos några kända konstnärer och konstnärsgrupper? samt har deltagit i sex konstutställningar med egna verk.

På eftermiddagen styr sedan fartyget in mot fastlandet och hamnen i ... På denna resa kan det finnas möjlighet att byta ut den vanliga cykeln till en elcykel.

Skickas inom 5-7 vardagar. Köp boken Från Linnéträdgården till Gyllene hornet på cykel av Dag Hydén (ISBN 9789174658408) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR