Uppåt väggarna : guide till arkitekturen i Örebro

Uppåt väggarna : guide till arkitekturen i Örebro - Bo Helgesson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Helgesson
DIMENSIONERA
11,10 MB
FILNAMN
Uppåt väggarna : guide till arkitekturen i Örebro.pdf
ISBN
1165818023504

BESKRIVNING

Uppåt väggarna är en lättillgänglig guide och introduktion till arkitekturen i Örebro. Den presenterar sjuttio objekt, varav några bostadsområden och kvarter samt arkitekter och byggnadsstilar.På 50- och 60-talen reste utländska delegationer till Örebro för att studera Rosta och Baronbackarna som goda exempel på socialt byggande och arkitekter utifrån kommer hit för att se på Medborgarhuset, en av modernismens mönsterbyggnader i landet.Fasad kommer av latinets facies som betyder ansikte. Fasaden är byggnadens ansikte och en avgörande del av byggnadens arkitektoniska uttryck. Ansiktena har olika material, kulör och detaljer. Det är dags för örebroarna att stanna upp, se uppåt väggarna och upptäcka stadens många olika ansikten och kroppar (byggnader).Se uppåt väggarna och upptäck staden Örebros många vackra och intressanta byggnader!

Sjölin. Konsumtionsföreningen i Örebro 1917-1941 (1942).

LibraryThing is a cataloging and social networking site for booklovers. Home Groups Talk Zeitgeist. Bo Helgesson har just utkommit med boken Uppåt väggarna.

RELATERADE BÖKOR