Följeslagaren

Följeslagaren - Ida S. Skjelbakken | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ida S. Skjelbakken
DIMENSIONERA
7,54 MB
FILNAMN
Följeslagaren.pdf
ISBN
6442559377734

BESKRIVNING

Ylva får reda på att Aksel är på väg till Akershus fästning för att söka arbete där. Hon bestämmer sig för att följa efter honom. Men på vägen stöter hon på många faror...I samma ögonblick fick hon syn på en grå skugga som rörde sig mellan stammarna en bit in i skogen åt höger. Tenjar stegrade sig och stack iväg åt motsatt håll med en sådan fart att Ylva kastades ur sadeln. Men hon släppte inte taget om tyglarna, utan släpades med.När Silje kommer hem från Danmark har herr och fru Alm oroväckande nyheter till henne.

Måndag, tisdag, torsdag, kl. 9-10 (övrig tid telefonsvarare) Samordnare är diakon Annelie Nordholm. En försäkring hos Volvia ger den där trygga följeslagaren som gör att du slipper oroa dig i onödan och som gör att du kan koncentrera dig på en sak - att köra bilen.

Köp boken Följeslagaren av Ida S. Skjelbakken (ISBN 9789177137900) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR