Den vita hästen vid Nilens strand

Den vita hästen vid Nilens strand - Camilla Forslund | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Camilla Forslund
DIMENSIONERA
7,92 MB
FILNAMN
Den vita hästen vid Nilens strand.pdf
ISBN
1214579934598

BESKRIVNING

Det här är en saga om en liten svensk flicka som en tid bodde i en liten stad i Egypten, mitt bland tusenåriga historiska sevärdheter och tempel. En dag fick hon syn på en stackars misskött vit häst som drog en droska med turister. Skulle hon kunna rädda hästen från den elaka kusken? Det blev mycket arbete och glädje med att försöka rädda hästen och till slut lyckades hon och hennes kamrater med att ge hästen ett nytt hem vid en vacker oas ute i öknen. ”Vid Nilens strand stod det tre hästar i en droskkö. Den första var svart och välgödd, den andra var brun, välryktad och blänkte som koppar i solens sken, men den tredje som var vit var så mager att revbenen syntes och den hade ett stort sår på länden”. Idag som förr reser många svenskar utomlands och upplever andra miljöer och det blir ibland kulturkrockar. Denna saga är baserad på En verklig händelse. För dig som gillar hästar eller spännande resor ute i världen.

Vita Nilen består av ca 3 700 km olika floder som rinner från Victoriasjön.Den anses ibland också börja vid Victoriasjöns källflöde. Hotell Vita Hästen Kyrkbyn 537 280 23 Hästveda Sverige www.vita-hasten.com Tel.: 0725 573 495 E-Mail: [email protected] Svenska armt välkomnande Ett varmt välkomnande väntar er på Hotell Vita Hästen i den lilla pittoreska byn Hästveda, i Skåne. Den här broschyren ger er användbar information hur vårt hotell fungerar och innehåller I den andalusiska provinsen Cadiz ligger området Chiclana de la Frontera.

Skulle hon kunna rädda hästen från den elaka kusken? "Vid Nilens strand stod det tre hästar i en droskkö. Den första var svart och välgödd, den andra var brun, välryktad och blänkte som koppar i solens sken, men den tredje som var vit var så mager att revbenen syntes och den hade ett stort sår på länden".

RELATERADE BÖKOR