Tvåvingar : blomflugor. Diptera : syrphidae: syrphinae

Tvåvingar : blomflugor. Diptera : syrphidae: syrphinae - Hans Bartsch | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Bartsch
DIMENSIONERA
4,84 MB
FILNAMN
Tvåvingar : blomflugor. Diptera : syrphidae: syrphinae.pdf
ISBN
6753971181805

BESKRIVNING

Jämfört med andra flugor är blomflugor lätta att känna igen. Startsnabba manövrerar och landar de kvickt och exakt. Dessutom kan de hovra sväva på ett och samma ställe som helikoptrar, därav deras engelska namn hoverflies. Svenska namnet kommer av att de ofta besöker blommor och är viktiga pollinerare. Blomflugor finns i hela Sverige, från norr till söder. Antalet arter ökar stadigt, vilket troligen beror på ökande intresse. Det är inte säkert att vi har fått fler arter, men vi lägger märke till dem i ökad utsträckning och har bättre verktyg för att dokumentera och rapportera fynden.

Volym 2 om blomflugor. I denna volym ingår ... Tvåvingar: Blomflugor | Diptera: Syrphidae: Syrphinae .

Diptera : syrphidae: syrphinae Hans Bartsch Jämfört med andra flugor är blomflugor lätta att känna igen. Startsnabba manövrerar och landar de kvickt och exakt.

RELATERADE BÖKOR