I mörkrets skugga

I mörkrets skugga - Peter Robinson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Robinson
DIMENSIONERA
10,74 MB
FILNAMN
I mörkrets skugga.pdf
ISBN
4602247271260

BESKRIVNING

När polisinspektör Bill Quinn hittas skjuten med en pil från ett armborst i den rofyllda trådgården till ett vilohem för poliser, kallas DCI Alan Banks in för att sköta utredningen. Eftersom det verkar finns kopplingar till poliskorruption får internutredaren Joanna Passero i uppdrag att följa fallet. Det dröjer inte länge förrän hon börjar ifrågasätta Banks metoder.Mordet på Reid verkar ha något att göra med försvinnandet av engelskan Rachel Hewitt i Talinn sex år tidigare. Ju mer Banks sätter sig in i fallet, desto mer inser han att han först måste få klarhet i Hewitts försvinnande innan han kan lösa mordet på Quinn. Tillsammans med Passero beger han sig därför till Estland där det snart blir tydligt att någon inte vill att fallet ska klaras upp.I Eastvale följer samtidigt Banks kollega Annie Cabbot upp andra spår och finner snart kopplingar till människosmuggling och en lånehaj som utnyttjar de mest utsatta individerna i samhället.Peter Robinson flätar skickligt ihop trådarna i en ny spänningsroman med Alan Banks i huvudrollen.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Pris: 226,-. mp3 på cd, 2013.

Polisinspektör Bill Quinn hittas skjuten med en pil från ett armborst. I mörkrets skugga… Om Edith Södergrans och Halina Poświatowskas poetiska världar ! 77! innehåller bl.a. tolv dikter av Poświatowska (i översättning till svenska av Tomas Håkanson), men utgivningen av denna värdefulla publikation resulterade inte i någon större efterfrågan på Poświatowskas diktning. I mörkrets skugga av Robinson, Peter : Ny kriminalroman med Alan Banks När polisinspektör Bill Quinn hittas skjuten med en pil från ett armborst i den rofyllda trådgården till ett vilohem för poliser, kallas DCI Alan Banks in för att sköta utredningen.

RELATERADE BÖKOR