Nattvandraren

Nattvandraren - Torill Thorup | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Torill Thorup
DIMENSIONERA
6,6 MB
FILNAMN
Nattvandraren.pdf
ISBN
4207402687148

BESKRIVNING

Gabriella går hem till fröken Berglund och den gamla damen släpper motvilligt in henne. Då får hon veta mer om vad som hände vid skottlossningen på Övre Tronstad, och i Emmeli Berglunds urklippsalbum gör de ett omskakande fynd.- Då vet vi åtminstone att Aksel Tronstads far hade varit gift förut. Han måste ha återvänt till gården som änkeman och med två små döttrar. Två flickor som senare skulle få en halvbror, Aksel.- Inte två, rättade fröken Berglund, han hade bara med sig en flicka, Karoline.- Då är frågan... Gabriella tystnade och lät meningen hänga i luften. - Vad hände med den andra dottern, Konstanse?Vid ett tillfälle upptäcker Amanda att lillasystern Amine och direktör Stablum båda befinner sig på fabriken utanför arbetstid. Amanda har hela tiden varit rädd för att den otäcke Stablum ska antasta Amine, och går in för att hjälpa henne. Den syn som möter henne på direktörens kontor är mycket värre än hon någonsin kunde tänka sig...

0762-411297 Regioner Nattvandrarna i Sverige Riksnätverket är indelat i sex regioner. För varje område har vi en eller flera ansvariga som är kontaktpersoner och samordnare för föreningarna inom de olika regionerna.

| Adlibris Kontakt. Telefon 031-15 81 83 Epost [email protected] Organisationsnummer 802417-4529 Bankgiro 5447-5975.

RELATERADE BÖKOR