Klinisk fysiologi, bok med eLabb

Klinisk fysiologi, bok med eLabb En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,95 MB
FILNAMN
Klinisk fysiologi, bok med eLabb.pdf
ISBN
5602467362703

BESKRIVNING

I boken presenteras hur fysiologiska kunskaper och metoder används för att ställa diagnos, fastställa graden av sjukdom och följa effekten av behandling. Klinisk fysiologi är en bred lärobok som utöver det basala kunskapsstoffet även behandlar mer komplicerade förhållanden upp i särskilda fördjupningsavsnitt. Boken är rikt illustrerad med figurer och diagram i färg, EKG-kurvor och radiologiska bilder.Klinisk fysiologi är avsedd för såväl grundutbildning som efterutbildning av biomedicinska analytiker, sjuksköterskor, sjukgymnaster och läkare.Läs merTill boken finns det webbaserade studiestödet eLabbet, som ingår i boken och hjälper dig i dina studier. Här kan du träna på dina kunskaper genom interaktiva kunskapsfrågor efter varje kapitel och verklighetstrogna patientfall. Du får även fördjupningsmaterial såsom läs- och länktips. Med eLabbet studerar du snabbare och mer effektivt. För dig som undervisareLabbet har en lärarresurs med material som underlättar och effektiviserar din undervisning. I lärarresursen hittar du information om hur eLabbet kan användas i undervisningen samt lärarmaterial som kan användas för gruppundervisning.Om författarnaBjörn Jonson har en bred vetenskaplig erfarenhet, numera med fokus på lungfunktion, och har publicerat över 200 vetenskapliga originalarbeten. Han har också konstruerat klinisk apparatur som bidragit till utvecklingen inom respiratorvård. Han har tidigare varit verksam vid universitetssjukhuset i Lund, under många år som avdelningschef, och är i dag professor emeritus vid Lunds universitet. Björn Jonson har alltid varit och är djupt engagerad i grund- och forskarutbildning. Hans pedagogiska ambition har bland annat tagit form i boken Klinisk fysiologi.Per Wollmer är professor och överläkare i klinisk fysiologi och nuklearmedicin, sedan snart tjugo år verksam vid Skånes universitetssjukhus i Malmö. Han har sedan sin läkarexamen vid Lunds universitet undervisat i grund- och vidareutbildning samt handlett ett tjugotal doktorander – fysiologer, anestesiologer, internmedicinare och sjukgymnaster. Han föreläser om den friska och sjuka lungans funktion och om olika undersökningstekniker, och bedriver bred forskning inom bland annat lungfunktion, allergi, inhalerade läkemedel och arbetsfysiologi.

Bokus Adlibris. eLabb till upplaga 3 (2011) Klinisk fysiologi, bok med eLabb med nuklearmedicin och klinisk neurofysiologi Klinisk fysiologisk kärldiagnostik har genomgått en snabb utveckling, främst inom ultraljudstekniken.

Klinisk fysiologi ... Serie: Klinisk fysiologi, bok med eLabb I boken presenteras hur fysiologiska kunskaper och metoder används för att ställa diagnos, fastställa graden av sjukdom och följa effekten av behandling. Klinisk fysiologi är en bred lärobok som utöver det basala kunskapsstoffet även behandlar mer komplicerade förhållanden upp i särskilda fördjupningsavsnitt. Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund.

RELATERADE BÖKOR