Splittrade själar : Om dissociation, en antologi 2019

Splittrade själar : Om dissociation, en antologi 2019 En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,19 MB
FILNAMN
Splittrade själar : Om dissociation, en antologi 2019.pdf
ISBN
6706071298606

BESKRIVNING

Splittrade själar är en antologi med texter och bilder av människor som själva upplevt dissociation, ofta på grund av svåra eller upprepade trauman. Texterna är skapade utifrån tre olika teman: orsaker till dissociation, vardag med dissociation och erfarenheter av vård och myndigheter.Trots att många lever med, kämpar med och behöver förståelse för de dissociativa tillstånd de befinner sig i är kunskapen om vad dissociation kan vara fortfarande dålig. Det kan se ut på många olika sätt och innebära allt från overklighetskänslor till att man lever med flera olika delar eller personligheter inuti. Med den här boken hoppas vi öka förståelsen för olika former av dissociation. Här får du chansen att möta människor som berättar om hur det kan vara att uppleva dissociation, utan att det tolkas eller filtreras genom någon annans perspektiv. Kanske är det första gången en bok av det här slaget skapats i Sverige, eftersom den svenska litteraturen om dissociation hitintills framför allt skrivits av behandlare och varit tänkt att läsas av andra behandlare.Det här är en bok av dissociativa, för alla som vill veta hur dissociation kan vara. En bok med värdefulla och starka texter för dig som själv dissocierar, har någon i din närhet som gör det, som jobbar med dissociativa, eller som bara vill lära dig mer om dissociation.Splittrade själar är den första antologin i en serie av böcker om dissociation. Utgivning för nästa antologi är planerad till första halvan av 2020.

Tidigare i år gav hon ut en antologi om dissociation som heter "Splittrade själar - Om dissociation, en antologi 2019". - Det är som att verkligheten känns overklig, man tappar kontrollen över sin kropp, säger Linnéa om hur dissociation kan vara. Hon har bloggat om psykiatrin på "Från ett annat perspektiv " och haft en blogg om trauma och dissociation på 1177.se Vårdguiden.

Splittrade själar är den första antologin i en serie av böcker om dissociation. Utgivning för nästa antologi är planerad till första halvan av 2020. Splittrade själar : om dissociation - en antologi 2019 / redaktör: Linnéa Regnlund.

RELATERADE BÖKOR