Allmänläkarpraktikan : gastroenterologi och anemi

Allmänläkarpraktikan : gastroenterologi och anemi Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,80 MB
FILNAMN
Allmänläkarpraktikan : gastroenterologi och anemi.pdf
ISBN
3022306203789

BESKRIVNING

Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. I praktikans format ges konkreta förslag på utredning och behandling av de vanligast förekommande mag- och tarmsjukdomarna.Allmänläkarpraktikan är en bokserie som vänder sig till personer verksamma inom allmänmedicin och andra specialiteter inom öppen- och slutenvård. Den riktar sig även till AT- och ST-läkare samt till studenter som önskar en praktisk handbok att bära med sig i fickan. Samtliga i serien medverkande författare bedriver omfattande klinisk verksamhet.

Den riktar sig även till AT- och ST-läkare samt till studenter som önskar en praktisk handbok att bära med sig i fickan. Pris: 375 kr. Häftad, 2013.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Hjärt-kärlsjukdomar av Katarina Hedin, Magnus Löndahl, Anders Själander på Bokus.com. Allmänläkarpraktikan : gastroenterologi och anemi flexband, 2013, Svenska, ISBN 9789144071947 Bokens syfte är att ge en uppdaterad och lättillgänglig vägledning i den kliniska vardagen. Allmänläkarpraktikan - Gastroenterologi och anemi.

RELATERADE BÖKOR