Världens hälsa - Atlas

Världens hälsa - Atlas - Judith Mackay | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Judith Mackay
DIMENSIONERA
6,23 MB
FILNAMN
Världens hälsa - Atlas.pdf
ISBN
1542002569576

BESKRIVNING

Samtidigt som förutsättningarna för bättre folkhälsa ökar i världen, saknar många miljoner människor tillgång till den mest grundläggande hälsovård. Om befolkningskontroll, nativitet och förväntad livslängd i olika delar av världen. Orsaker till och förekomst av de viktigaste sjukdomarna presenteras i kartform: välfärdens sjukdomar, som hjärt- och kärlsjukdomar och cancer, och fattigdomens och undernäringens sjukdomar. Boken behandlar sjukdomar som man trodde hade övervunnits, bl.a. malaria och spetälska, och nya sjukdomar som AIDS.Judith Mackay bor i Hongkong, där hon leder den asiatiska byrån för tobaksrådgivning. Hon har av tobaksindustrin kallats en av de tre farligaste människorna i världen.

Om befolkningskontroll, nativitet och förväntad livslängd i olika delar av världen. Fantastisk insamlingsaktivitet - bra för din egen hälsa samtidigt som andra barn i världen får bättre hälsa! Globala målen och Världens Barn Varje år bidrar drygt 50 projekt med stöd från Världens Barn till att uppfylla 16 av de 17 globala målen som 193 länder satt upp för en hållbar värld. Pris: 312 kr. inbunden, 2011.

Samtidigt som förutsättningarna för bättre folkhälsa ökar i världen, saknar många miljoner människor tillgång till den mest grundläggande hälsovård. Om befolkningskontroll, nativitet och förväntad livslängd i olika delar av världen. Fantastisk insamlingsaktivitet - bra för din egen hälsa samtidigt som andra barn i världen får bättre hälsa! Globala målen och Världens Barn Varje år bidrar drygt 50 projekt med stöd från Världens Barn till att uppfylla 16 av de 17 globala målen som 193 länder satt upp för en hållbar värld. Pris: 312 kr.

RELATERADE BÖKOR