Så skriver du bättre tekniska rapporter

Så skriver du bättre tekniska rapporter - Erik Walla | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Walla
DIMENSIONERA
9,65 MB
FILNAMN
Så skriver du bättre tekniska rapporter.pdf
ISBN
1430647222569

BESKRIVNING

Boken ger många tips och idéer om hur du kan förbättra tekniska rapporter och andra texter som du skriver i ditt arbete. Sådant som gör skrivarbetet enklare och roligare, samtidigt som ditt budskap får större genomslagskraft. Boken handlar framför allt om det som går att förbättra i den traditionellt skrivna rapporten, men tar också upp andra typer av skriven teknisk information såsom användarhandböcker, utbildningsmaterial, fackartiklar och protokoll.Denna omarbetade och utökade upplaga har bland annat nya kapitel om referensförteckningar och kvalitetssäkring av teknisk dokumentation.

Det är viktigt att inse att Här skall du ge läsaren en bra start till att för-stå vad rapporten behandlar. Du ska direkt ...

Du ska direkt ... Tips om hur man skriver en teknisk rapport ...

RELATERADE BÖKOR