Ritteknik

Ritteknik - Karin Spets | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Spets
DIMENSIONERA
3,24 MB
FILNAMN
Ritteknik.pdf
ISBN
4704669673090

BESKRIVNING

Ritteknik handlar om hur man framställer ritningar i byggprocessen. Boken ger exempel på byggprojektets olika handlingar samt när i processen de framställs. Byggnadsritningarna följer redovisningsstandarden enligt Bygghandlingar 90, som är byggbranschens rekommendationer för hur man utformar enhetliga bygghandlingar. Ritteknik redogör för vad de olika ritningarna kallas samt hur man framställer dem. Bokens tonvikt ligger på arkitekt- och konstruktionsritningar men visar även exempel på el- och VVS-ritningar då de är viktiga för helheten. ??Boken vänder sig främst till studenter som läser till högskole- eller civilingenjör inom ämnet byggnadsteknik.

Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang ... Ritteknik handlar om hur man producerar ritningar i byggprocessen. Boken ger exempel på byggprojektets olika handlingar samt när i processen de tas fram.

Tekniska ritningar används av ett flertal yrkesgrupper, bland annat konstruktörer, arkitekter och landskapsingenjörer. [2] Inom området för tekniska ritningar används ritteknik som grund där tillämpning av dess system och metoder används för att framställa en ritning som beskriver utseendet och krav på en produkt.

RELATERADE BÖKOR