Koll på matematik 1A Läxbok

Koll på matematik 1A Läxbok - Hanna Almström, Pernilla Tengvall | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hanna Almström, Pernilla Tengvall
DIMENSIONERA
10,7 MB
FILNAMN
Koll på matematik 1A Läxbok.pdf
ISBN
2883169439582

BESKRIVNING

Koll på matematik - vårt nya läromedel i matematik för lågstadiet! Koll på matematik är ett livfullt och inspirerande läromedel som möjliggör en bra och målinriktad matematikundervisning. Läromedlet lyfter fram matematiska begrepp och elevernas lärande stöds genom ett formativt förhållningssätt. Metoder för självbedömning används kontinuerligt. Läxboken innehåller 12 läxor som följer innehållet i elevboken. Till varje läxa finns en extra uppgift till elever som behöver komma vidare i sin utveckling. Längst bak i boken finns tips till den som hjälper till med läxan samt en flik hur talkamraterna kan tränas.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Koll på matematik 3A Läxbok av Hanna Almström, Pernilla Tengvall på Bokus.com. Pris: 77 kr.

Det har tagits fram i enlighet med Lgr 11 och ger därmed eleverna möjlighet att utveckla sina matematiska förmågor inom alla moment. I läromedlet är det tydligt för eleverna vad de olika matematiska förmågorna ... Koll på matematik 1A Läxbok.

RELATERADE BÖKOR