Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskolan och gymnasiet

Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskolan och gymnasiet - Carol Vorderman | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carol Vorderman
DIMENSIONERA
5,54 MB
FILNAMN
Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskolan och gymnasiet.pdf
ISBN
2019895749873

BESKRIVNING

Kämpar ditt barn med matten?Tycker du att det är svårt att hjälpa till med läxorna?Redan när barnen går i sexan börjar många föräldrar förtvivla över matteläxorna. Hur var det nu man räknade ut triangelns area? Högre upp i årskurserna, för att inte tala om i gymnasiet, har de flesta föräldrar gett upp.Med hjälp av den här boken kan du som förälder hjälpa ditt barn med läxorna genom hela skoltiden. Här närmar vi oss ämnet på ett nytt och lite annorlunda sätt. Färgglada diagram kombineras med steg för steg-instruktioner så att matematiken blir lättare att förstå.Denna oumbärliga nya handbok går igenom allt från grundläggande matematik till mer avancerad geometri och statistik, och får till och med de svåraste delarna avdetta ämne att bli enkla, tydliga och lättillgängliga.Format: 200 x 240 mmOmslag: Flexiband, blankt.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Hjälp ditt barn med matte genom hela grundskolan och gymnasiet / Carol Vorderman ; översättning av Torun Lidfeldt Bager ; faktagranskning av Michael Jungestrand. Vorderman, Carol (författare) Lidfeldt Bager, Torun, 1960- (översättare) Alternativt namn: Bager, Torun Lidfeldt, 1960- Alternativt namn: Bager, Torun, 1960- Hjälp ditt barn med spanska genom hela grundskolan och gymnasiet.

RELATERADE BÖKOR