Scientifica : en översiktlig vägledning till naturvetenskapens värld

Scientifica : en översiktlig vägledning till naturvetenskapens värld Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
4,99 MB
FILNAMN
Scientifica : en översiktlig vägledning till naturvetenskapens värld.pdf
ISBN
7891238964873

BESKRIVNING

Naturvetenskap är inte bara en domän för forskare i laboratoriernas fördolda värld. Naturvetenskapliga rön förklarar världen. Fantastiska uppfinningar i det förgångna är idag en del av vårt vardagsliv. Alessandro Voltas elektriska batteri innebar på sin tid ett stort framsteg, men idag trycker vi bara på kanppar och tycker det är självklart med elektricitet och datorer, som ligger till grund för de flesta vardagsrutiner.Scientifica täcker matematik, astronomi, geologi, fysik, kemi, medicin och bilogi. Läsaren får en helhetsbild av de viktigaste naturvetenskapliga och medicinska framstegen i människans historia. Här berättas om upptäckter och uppfinningar som ligger bakim modern teknik, grundläggande begrepp för naturvetenskapliga principer förklaras och den fysiska världen kartläggs - från stjärnhimlen till marken under våra fötter.Scientifica är en faktaspäckad referensbok som blir en värdefull resurs både i hemmens bibliotek och för studerande på alla nivåer.

Så blir du en ... Men hans bidrag till utvecklingen av den moderna naturvetenskapen ... A.R.

Scientifica : en översiktlig vägledning till naturvetenskapens värld. Så blir du en ... Men hans bidrag till utvecklingen av den moderna naturvetenskapen ...

RELATERADE BÖKOR